12-01-2021

Оголошено прийом документів на посаду гендиректора обласного центру психічного здоров’я

Відбулося перше засідання окремої конкурсної комісії, яка визначатиме переможця конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального підприємства «Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення» Рівненської обласної ради. Нового керівника обирають у зв’язку з тим, що в попереднього закінчився термін контракту. Нагадаємо, що з грудня 2017 по грудень 2020 центром керував Олег Колбач. Наразі він виконує обов’язки керівника.  

Під час засідання члени конкурсної комісії погодили перелік документів, вимоги до претендентів та конкурсної пропозиції. А також визначилися з часом і датою проведення конкурсу.

(Голова конкурсної комісії Ігор Ясенюк зачитує текст оголошення)

Так, претендент на посаду генерального директора обласного центру психічного здоров’я повинен мати вищу освіту ІІ рівня за ступенем магістра за однією зі спеціальностей: «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування», «Право», «Соціальні та поведінкові науки», «Гуманітарні науки», «Охорона здоров’я» та за спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я».

При цьому стаж роботи на керівних посадах у претендента не повинен бути меншим, аніж 7 років.

(Представники громадськості Ольга Романчук та Богдан Волчко)

Претендент має подати на розгляд конкурсної комісії проєкт плану розвитку підприємства. Він повинен містити, зокрема, пропозиції, як реформувати підприємство, залучити інвестиції та поліпшити фінансові показники.

Необхідний пакет документів в обласній раді прийматимуть з 13 до 26 січня 2021 року.

Сам конкурс, за рішенням комісії, призначений на 29 січня.

Довідково. КП «Рівненський обласний центр психічного здоров’я населення» Рівненської обласної ради розташований у місті Рівному на вул. Дубенській, 24. Серед основних напрямів діяльності: лікувально-профілактична, медична допомога,  консультативна поліклінічна та стаціонарна психіатрична допомога, невідкладна психіатрична допомога при гострих станах, так і в негострому періоді, нагляд за особами з розладами психіки, проведення судово-психіатричної експертизи тощо.