19-06-2023

Депутати екологічно-земельної комісії погодили низку сесійних і власних питань

Понад 20 питань порядку денного опрацювали депутати постійної комісії з питань екології та земельних відносин під головуванням Юрія Кузнюка.

Участь в засіданні взяли голова ради Андрій Карауш та заступники.

Більшість питань порядку денного стосувалися земельних питань, зокрема, щодо надання дозволів на розробку проєктів землеустрою та проведення експертної грошової оцінки, надання земельних ділянок в постійне користування, надання згоди на поділ земельних ділянок.

Комісія також погодила зміни до переліку сільськогосподарських підприємств Рівненщини, які здійснюють господарську діяльність на поліських території, включивши до нього чотири підприємства: ТОВ «ОСНОВА-АГРОЗАХІД», ТОВ «РОДИМОВКА», ФГ «РУБЧАНСЬКЕ», які працюють у Рівненському районі, та ТОВ «АГРОЯНТАР», яке проводить господарську діяльність на Сарненщині.

Крім того, депутати комісії підтримали звернення, підготовлене департаментом екології та природних ресурсів Рівненської ОДА щодо погодження Переліку природоохоронних заходів, які у 2023 році фінансуватимуться з обласного природоохоронного фонду.

Нагадаємо, 16 червня цей документ також погодили члени постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та податків.