22-03-2023

Завтра у Радивилові працюватиме мобільний сервісний центр МВС

Отримати найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС безпосередньо в своєму населеному пункті можна за допомогою мобільного сервісного центру МВС. Це пересувний сервісний центр, що працює за графіком у віддалених куточках Рівненщини.

Так, 23 березня сервіс на колесах вирушить до Радивилова. Місце зустрічі вулиця І. Франка, 13 біля місцевого ЦНАПу. Містяни, які мали намір перереєструвати свої транспортні засоби чи замінити старе посвідчення водія на нове, але з певних причин  відкладали поїздку до територіального сервісного центру  МВС, матимуть змогу  скористатися послугами пересувного центру  у своєму населеному пункті.

Зазначимо,  що окрім заміни посвідчення водія та реєстрації, перереєстрації транспортного засобу,  жителі Радивилова та навколишніх сіл матимуть змогу замовити міжнародне посвідчення водія, а також отримати консультацію від фахівців сервісних центрів МВС.

Нагадаємо, що мобільний сервісний центр МВС здійснює виїзд за попередньою домовленістю з органами місцевого самоврядування й дозволяє робити державні послуги більш зручними для громадян.

З графіком виїзду мобільного сервісного центру МВС в Рівненській області можна ознайомитися за посиланням https://bit.ly/2YokKru, а тут https://bit.ly/2lG5kwU  знайдете детальну інформацію про сервіс «на колесах».

За інформацією РСЦ  ГСЦ МВС в Рівненській області.