09-10-2023

Захисники передали керівництву обласної ради прапор своєї бригади

141 окрема піхотна бригада  - одна із новостворених на Рівненщині, а саме в Острозі. Зараз військові проходять бойове злагодження на Львівщині. Після чого вирушать на передову боронити українські території, нищити ворога та захищати мирних українців на прифронтових територіях і в тилу.

Як ми вже повідомляли, щоби підтримати бойовий дух земляків, з нагоди Дня Захисників і Захисниць України командира військової частини Сергія Названова нагородили Почесною грамотою обласної ради. Від керівництва ради бійців бригади особисто привітав заступник голови Віталій Ундір.

- Новоствореним бригадам сьогодні складніше, ніж іншим. Бо вони організовують свою роботу фактично «з нуля»: самотужки створюють матеріально-технічну базу, проводять кадрову політику тощо. Тому ми з керівництвом Рівненської обласної ради допомагаємо і надалі будемо допомагати цій бригаді вирішувати різні питання. А, як ми всі добре знаємо, потреби в наших військових є постійно, - зауважив Віталій Ундір.

Зі свого боку, бійці 141 окремої піхотної бригади передали керівництву РОР прапор. Він висітиме в кабінеті голови Рівненської обласної ради.