12-11-2019

За чотири роки розмір виплати орендної плати за земельні частки зріс на 300 мільйонів

Про це сьогодні повідомила на засіданні, де відбувалися підсумку роботи аграрного комплексу області за 9 місяців поточного року, начальник департаменту агропромислового розвитку Рівненської ОДА Надія Переходько. За її словами розмір виплати орендної плати за земельні частки у 2019 році сягнув більше 550 млн. грн., а у 2015 році сума виплат була 254 млн. грн.

Надія Переходько відзначила, що найбільше серед районів сплачують виплати за паї Радивилівський, Гащанський, Млинівський та Рівненський райони.

Також в ході засідання перший заступник голови Рівненської обласної Сергій Свисталюк та заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко привітали аграріїв з професійним святом.

Нагадаємо, що цієї неділі згідно Указу Президента України №428/93 від 7 жовтня 1993 року в Україні відзначатимуть День працівників сільського господарства.

Сергій Свисталюк зауважив, що коли відбувається обласний конкурс щодо відшкодування відсоткових ставок за кредитами кожен з членів комісії завжди підтримують представників сільського господарства.