17-06-2020

Всесвітній день виклику відзначили на Рівненщині

Днями любителі спорту та шанувальники активного способу життя з різних куточків Рівненської області долучилися до Всесвітнього дня виклику TAFISA World Challenge Day. До заочних змагань в умовах карантину намагалися залучити якнайбільше учасників з різних районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад.

Як розповіли організатори обласного Дня виклику, а це Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області до програми змагань включили спортивні конкурси, вікторини, флешмоби та інші спортивні активності, які можна було провести в домашніх умовах.

Учасники змагань надсилали свої фотозвіти організаторам. У підсумку визначили трьох переможців: Мирогощанську ОТГ, яка посіла І місце, учасники з Дубровицького району стали ІІ-ми, а ІІІ місце посів Гощанський район.

Усі вони будуть нагороджені кубками і дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та отримають подарунки від Відділення НОК України в Рівненській області.