12-06-2023

Визначено найспортивнішу сім’ю Рівненщини

У неділю у спортивному залі КП «САРНИ-АРЕНА»  відбувся суперфінал обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Активні парки».

Цього року до фіналу потрапило одразу 12 сімей територіальних громад області.

Ці змагання вже 13 сезон поспіль по всій області організовує КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області. Подібні заходи проводяться з метою стимулювання жителів області до активного сімейного дозвілля, пропагування здорового способу життя, рухових активностей і залучення населення до нового і регулярного формату відпочинку.

Перед початком спортивних змагань для учасників з перформансом виступили вихованці хореографічної студії «Сяйво» Сарненського будинку культури.

А для того щоб підготуватися до фізичних навантажень, для сімей динамічну спортивну розминку провели майстри спорту України Людмили Чалій, Наталії Шевчук та представники бейсбольно-софтбольного клубу «Західний вогонь». Допомагали їм і координатори соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» у Рівненській області, які були представниками свої команд.

Частина команд вже не перший рік успішно виступає на «Сімейних перегонах», тому очікувано конкуренція була дуже високою. Частина завдань вже знайома учасникам, але не обійшлося й без абсолютно нових.

Так, найкращий загальний результат серед усіх учасників продемонструвала об’єднана команда сімей Горнів та Романів з Бабинської територіальної громади, «срібло» додому повезла сім’я Скібчиків з Вараша, а бронзові нагороди виборола сім’я Чашок з Каноницької територіальної громади.

Завершилось спортивне свято врученням нагород і подарунків переможцям та пам’ятних сувенірів всім учасникам змагань.