06-12-2019

Вітаємо Захисників України!

Шановні наші Захисники, сьогодні вкотре щиро дякуємо кожному з Вас за надважливий доленосний вибір - стати на захист рідної землі!

Це величезна відповідальність та почесна справа, робити яку професійно та віддано здатен не кожен.
Окремо хочеться привітати військовослужбовців Оперативного командування "Захід". Дякуємо Вам, хлопці, за наше мирне небо, за можливість спокійно жити та працювати! Здоров’я Вам і спокою Вашим родинам!
Також приємно відзначити, що у нас на Рівненщині зростають майбутні професіонали силових структур – ліцеїсти Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького. Бажаємо цим молодим та завзятим хлопцям пишатися своїм життєвим вибором, стати справжніми професіоналами та в недалекому майбутньому гордо носити військове звання. Колективу ліцею дякуємо за достойну працю! Бо виховувати захисників України – то почесна місія!
Справедливо згадати сьогодні і наших волонтерів! Напередодні у світі вшановували добровільних помічників. Ми знаємо та пам’ятаємо, що без завзяття цих людей, без їхньої допомогти тим, хто на передовій, українська армія не встояла б!
Шановні Захисники! Нехай якнайшвидше настане той день, коли миру та спокою в Україні ніхто та ніщо не загрожуватиме! Нехай припиняться постріли! Нехай жодна материнська сльоза більше не впаде в українську землю!
Дякуюємо! Миру нам усім!

З повагою голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, депутати та колектив виконавчого апарату ради.