05-12-2020

Вітання голови Рівненської обласної ради з Міжнародним днем волонтера

 

Сьогодні, у Міжнародний день волонтера, хочу подякувати людям, які своїм щирим та безкорисним прагненням допомагати іншим здатні змінювати суспільство. Українці добре знають, що у цих словах немає жодного пафосу. Бо опора, якою наші волонтери стали свого часу для Революції Гідності, а згодом і для нашої армії, - це та міцна броня, яка захистила Україну від ще більших потрясінь. 

Підтримка, яку отримали наші бійці, була для них не лише вкрай важливою підмогою, але й надихала на ще більшу стійкість. 

Так само безкорисна допомога надихає на боротьбу за своє здоров’я діток, чиї родини опинилися сам на сам з важким недугом. Бо коли у хвилини найбільшого відчаю підтримують ті, хто здатен за обмежений час зібрати величезні суми на коштовне лікування, з’являється розуміння, що цей світ – не безнадійний. 

Я щиро дякую усім нашим волонтерам, які не шкодують свого часу та коштів на допомогу армії, на підтримку хворих діток, на захист безпритульних тварин та багато інших справ, якими можна пишатися! 

Нині маємо нові виклики, пов’язані за пандемією. І доки у вищих владних кабінетах міряються локдаунами, наші волонтери впевнено збирають кошти на кисневі концентратори для громад, знову підтверджуючи, що здатні діяти чітко та цілеспрямовано, незважаючи на обставини.

Пишаюся тим, що свого часу долучався до низки важливих волонтерських проєктів, завдяки чому зустрів багато неймовірних людей, здатних мобілізувати та надихати! 

Щиро вітаю вас зі святом, наші волонтери! Ви – наша міцна і надійна броня!

 

Голова ради                                              Сергій Кондрачук