22-12-2022

З Днем енергетика України!

Шановні енергетики!

Щиро вітаю вас із Днем енергетика України! 

Воїни світла це Ви — наші незламні, професійні і самовіддані українські енергетики. Хочу подякувати кожному, хто обрав цю професію! 
Завдяки вам відбувається швидке відновлення енергообʼєктів, які  зруйновані ударами російських терористів. У нашій столиці, містах, селах і селищах є тепло і світло, бо ви міцно тримаєте свій фронт. Але триває війна, тривають обстріли, триває тотальний режим енергозбереження і 24/7 триває надскладна, і надважлива робота енергетиків. 

Сьогодні чимало працівників енергетичної галузі усіх областей і Рівненщини також, поїхали допомагати відновлювати деокуповані регіони, зокрема, Херсонщину. Не кожен здатен працювати під постійними ворожими обстрілами, лагодити мережі, які після “прильотів” знову вийдуть з ладу, знову ризикувати життям і виходити на об’єкти, бо так треба. Бо у наших дітей, родин, наших підприємців мусить бути тепло і світло! Завдяки такій титанічній щоденній праці Україна вистоїть і, якби не намагався ворог, не замерзне цієї зими! 

У цей День ми вшановуємо пам’ять усіх українських енергетиків, які загинули виконуючи свій професійний обов’язок. Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг. 

рашисти створили нашим енергетикам умови, яких ніхто і ніде у Європі дотепер не бачив, але ви достойно тримаєте цей удар.
Переконаний, що українські енергетики й надалі будуть надійно захищати енергетичну безпеку нашої держави, будуть прикладом високого професіоналізму та героїзму!

Бажаю вам міцного здоров'я та добробуту родинам, а нашій країні - світлого майбутнього і скорішої Перемоги!

Андрій Карауш, голова Рівненської обласної ради.