24-08-2023

Вітання голови обласної ради Андрія Карауша з Днем незалежності України!

Від себе особисто та від усього депутатського корпусу Рівненської обласної ради щиро вітаю усі громади Рівненщини з нагоди найбільшого державного свята – Дня Незалежності України!

Вже виросло покоління українців, яке не уявляє, що Україна може бути бездержавною. І це – запорука того, що вона як держава відбулась.

Наше покоління, яке має за честь жити у вільній Україні, повинне пам’ятати і цінувати кожну краплину крові, яка пролилась і проливається зараз за українську свободу! Ми вільний народ незалежної країни, ми повстали проти монстра, яким був союз та його нащадок росія.

В цей день, думки кожного з мільйонів українців, - про Героїв, які мужньо протистоять московській орді. Перемога обов’язково буде за нами, в цьому немає жодного сумніву!

Невимовно шкода, що за нашу свободу зараз гинуть Герої-воїни, цивільне населення, діти. Ми повинні зробити все від себе залежне, щоб жодна жертва не була марною. Бо саме завдяки Героям майбутнє України буде світлим: від Закарпаття до Луганщини, від Чернігова до Севастополя. Адже – як тане віск від лиця вогню – Добро обов’язково перемагає темні сили!

  Сьогодні, від кожного нашого вчинку – залежить доля України завтра!

Дякую кожному за єдність, віру, відданість, патріотизм та силу духу, який тримає нашу неньку Україну!

Вічна пам'ять загиблим Героям і вічна слава живим.

Слава Україні!

Голова обласної ради Андрій Карауш.