06-12-2020

Вітання голови обласної ради

Щороку 6 грудня ми дякуємо нашій армії за спокій та захист. Кожен, хто оберігає мир, ризикуючи власним життям, заслуговує найщирішої шани. І народна довіра до армії є підтвердженням того, що авторитет Збройних сил України – міцний та непохитний.
На жаль, потребу мати сильне та професійне військо ми усвідомили з початком війни. Та завдяки послідовному реформуванню за кілька років українська армія досягла такого рівня розвитку, що здивувала світ своєю міццю. 
Безперечно, подальше втілення важливих військових програм та розвиток Збройних сил України дали б змогу і зараз кувати міць нашої армії. Однак чинне керівництво держави не вважає за потрібне продовжувати цей поступ, вочевидь не переймаючись сенсом тези про необхідність годувати свою армію, щоб згодом не годувати чужу.  
Та попри все мужність, стійкість та відвага українських бійців є запорукою нашої впевненості у тому, що ми вистоїмо. І здобудемо перемогу, яку наближають наші бійці навіть у цей непростий час, коли некомпетентність та байдужість нинішнього керівництва держави стає на заваді потрібних кроків.
Дякуємо всім, хто наближує перемогу – добровольцям, волонтерам, а також усім нашим землякам, які власним коштом підтримують українське військо. Дякуємо за любов, терпіння, підтримку та розуміння родинам бійців.
І уклінна вдячність кожному нашому воїну! Ми сильні і впевнені, тому що ви – на варті. 
Слава Україні!

Голова ради Сергій КОНДРАЧУК