12-03-2019

Вихованці обласних комунальних закладів стали учасниками всеукраїнського конкурсу

На Рівненщині визначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей - 2019". Серед призерів у трьох вікових групах є і вихованці комунальних закладів Рівненської обласної ради. Зокрема, Олександрійської спеціалізованої мистецької школи-інтернату І-ІІІ ступенів, Вербської санаторної ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів та Рівненського обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів.

Рівне журі конкурс.JPG

Організаторами конкурсу на рівні області вже не перший рік є Управління Держпраці. Як повідомили там, цьогоріч кількість учасників зросла удвічі. З районів, міст, ОТГ надійшло 478 малюнків. 12 березня обласне журі конкурсу визначило переможців регіонального туру. Традиційно 12 авторів кращих робіт отримають подарунки на свято останнього дзвоника. Малюнки, які посіли у своїй категорії перші, другі, треті місця, надіслані до Києва на заключний етап конкурсу. Переможців всеукраїнського відбору визначать у Києві до 28 квітня – Міжнародного дня охорони праці.

Рівне журі конкурс 2.JPG

Участь у конкурсі взяли діти з усіх районів та міст обласного значення Рівненщини. Найбільше малюнків надіслали з Рівненського, Здолбунівського, Володимирецького, Сарненського, Корецького районів та з Рівного. Традиційно найактивнішими є діти віком 11-14 років (ІІ категорія конкурсу).

P1270524.JPG

Так, переможцями регіонального етапу конкурсу стали: