18-12-2020

Вифлеємський вогонь миру - вже в обласній раді

Сьогодні представники осередків ПЛАСТу Рівненської області завітали до обласної ради з доброю місією – вручити Вифлеємський вогонь миру. З молодими людьми поспілкувався перший заступник голови Сергій Свисталюк.

 

Пластуни розповіли, наскільки для них важливо долучити до цієї акції якомога більше людей. Щоб благословенний Вифлеємський вогонь засяяв в кожній установі, в кожній оселі.  Саме тому вже багато років саме активісти ПЛАСТу зустрічають і розносять його в різні куточки області: храми, освітні установи, органи влади.  

Організатором акції цьогоріч є Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр - комунальний заклад Рівненської обласної ради.

Сергій Свисталюк з приємністю прийняв Вифлеємський вогонь миру , подякував за такий різдвяний дарунок та переказав вітання від голови обласної ради Сергія Кондрачука й усього депутатського корпусу.  

«Це дуже гарна і світла традиція – дарувати Вифлеємський вогонь миру саме напередодні Різдва та Нового року! Адже усім нам так бракує миру і злагоди: як нашій державі, так і політиці. Ми обов’язково роздамо цей вогник іншим  - щоб і в обласній раді, і в домівках завжди панувало добро»,  - пообіцяв Сергій Свисталюк.

Крім обласної ради, підрозділів облдержадміністрації, Вифлеємський вогонь миру пласнути вручать вихованцям комунальних закладів та установ. Зокрема, завітають до Рівненського обласного спеціалізованого центру реабілітації дітей з органічними ураженнями ЦНС. Також розвезуть його в громади області.