14-07-2020

Відомо, коли відбудеться чергова сесія обласної ради

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук підписав розпорядження про скликання тридцять третьої сесії обласної ради сьомого скликання. Відповідно до документа, на пленарне засідання депутати зберуться 21 серпня. Сесійний період, зокрема, засідання постійних комісій розпочнуться від 7 серпня.

Серед питань, які розглядатимуть, - низка проектів рішень щодо контрактів з керівниками комунальних закладів та підприємств. Депутати визначатимуться з директорами для КЗ «Ветеранський простір», КП «Корецька обласна лікарня відновного лікування», КП «Острозька обласна психіатрична лікарня», КП «Рівненська обласна стоматологічна лікарня», КП «Здолбунівський геріатричний пансіонат».

Також розглядатимуть питання щодо підтримки вимог Всеукраїнської попереджувальної акції протесту профспілок від 30.06.2020, питання щодо припинення права користування мисливськими угіддями для одного з товариств та інші проєкти рішень.

Крім того, обласна рада планує повернутися до питання і таки затвердити персональний склад постійно діючої конкурсної комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я області.