20-01-2023

Відомо, хто з обласної ради увійде до складу Наглядової ради установи «Агенція регіонального розвитку Рівненської області»

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань будівництва, розвитку інфраструктури та місцевого самоврядування (голова комісії Василь Яніцький) депутати погодили представників від обласної ради до складу Наглядової ради установи «Агенція регіонального розвитку Рівненської області».

Нагадаємо, Наглядова рада Агенції складається з представників засновників в пропорційному співвідношенні. Зокрема, це по 5 представників від обласної ради та облдержадміністрації.

Тож відповідно до рішення від обласної ради в Наглядовій раді працюватимуть: Сергій Кокорський, Діана Фещенко, Юлія Назарчук, Юлія Шигорева та Віталій Ундір.

Постійна комісія з економічних питань та комунальної власності  на сьогоднішньому засіданні це питання погодили теж одноголосно.

Агенція створена з метою сприяння економічному розвитку області, розвитку окремих її територій, громад та на основі об’єднання для цього організаційних та фінансових ресурсів походженням як з території Рівненської області, так і з поза її меж,  сприяння залученню інвестицій та позик у  регіональну економіку, формування позитивного іміджу області.