24-02-2020

Відомо хто став «Вчителем року – 2020»

20 - 21 лютого  на базі Млинівської загальноосвітньої школи I-III ступенів№3 відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2020». Впродовж двох днів вчителі змагалися за першість у номінаціях : «Початкова освіта», «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Хімія».

В результаті змагань перемогу у номінації «Зарубіжна література» здобув вчитель Рівненського академічного ліцею «Престиж» ім. Лілії Котовської Валентин  Олійник.

У номінації «Початкова освіта» найкращою стала вчителька Рівненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» № 19 Наталія Мельничук.

У номінації «Образотворче мистецтво» перемогла вчителька Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 Святослава Бондарчук. Перемогу в номінації «Хімія» завоював вчитель Костопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Руслан Веденєєв. Першість у номінації «Історія» виборов вчитель Рівненського академічного ліцею «Престиж»  Тарас Пилипчук.

Привітали переможців та лауреатів Конкурсу перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк та голова постійної комісії з гуманітарної політики Алла Черній та вручили їм дипломи та сертифікати на отримання обласних премій. Педагоги отримали премії в розмірі двох посадових окладів вчителя вищої категорії. Тепер вони продовжать змагатися у фінальному етапі конкурсу з вчителями з усієї України.