26-10-2020

Відомо, хто обиратиме директора екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

На ньому депутати розглянули одне питання – визначення представників галузевих профспілок, громадських об’єднань сфери охорони здоров’я до складу окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради.

Нагадаємо, що відповідно до рішення обласної ради від 21.08.2020 №1761 для проведення окремого конкурсу на зайняття посад керівників медичних закладів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Рівненської області формується окрема конкурсна комісія.

До її складу входять 9 членів, 3-є з яких це депутати обласної ради Оксана Лозова, Валерій Редько, Ярослав Романюк, також 3 представника від колективу закладу та 3 представника від громадськості або галузевих профспілок. Зокрема, представників від громадськості обирає постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Так, на розгляд комісії свої документи подали 5 осіб - Ігор Дундюк, Євген Іванішин, Людмила Романішина - Лановська, Ольга Романчук, Людмила Целюк.

Рейтинговим голосуванням депутати обрали лише одного предсатвника - Ігоря Дундюка.

Тож незабаром конкурсна комісія в складі 7 осіб проводитиме конкурс на посаду директора комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради.