24-07-2020

Відомо, хто може очолити Острозьку психлікарню та Корецьку водолікарню

Сьогодні відбулися засідання конкурсних комісій щодо призначення керівників двох комунальних закладів Рівненщини: КП "Острозька обласна психіатрична лікарня" та КП "Корецька обласна лікарня відновного лікування". Конкурс на пошук претендентів на посаду директорів цих закладів обласна рада оголосила після того, як в попередніх очільників завершилися терміни контрактів.

Нагадаємо, що єдиними визначений пакет документів подали попередні їх очільники: директор Острозької психлікарні Павло Маєвський та директор Корецької водолікарні Анатолій Миронець.

(Павло Маєвський)

Члени конкурсної комісії, до якої входять представники обласної ради, громадськості та трудового колективу, вивчили подані пакети документів, аби з’ясувати, чи відповідають вони вимогам, які зазначені в Постанові Кабінету Міністрів України №1094.

(Анатолій Миронець)

Не знайшовши зауважень, обох претендентів допустили до конкурсу та заслухали їхні пропозиції щодо роботи закладів.

У підсумку, більшістю голосів Павла Маєвського та Анатолія Миронця оголосили переможцями конкурсу.

Зауважимо, що питання щодо укладання контрактів з директорами Острозької обласної психіатричної лікарні та Корецької обласної лікарні відновного лікування будуть винесені на розгляд сесії, під час якої депутати мають визначитися, на який саме термін голова Рівненської обласної ради повинен укласти контракти з цими керівниками. Найближче засідання сесії заплановане на 21 серпня.