07-08-2020

Відомо, хто може очолити 4 медзаклади Рівненщини

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства. На ньому члени комісії розглянули та рекомендували винести на розгляд сесії питання, що стосуються підписання контрактів з керівниками комунальних підприємств медичної галузі.

Зокрема, мова йде про КП «Острозька обласна психіатрична лікарня», КП «Рівненська обласна стоматологічна клініка», КП «Корецька обласна лікарня відновного лікування», КП «Рівненська обласна клінічна лікарня».

 

Так, очолити заклади виявили бажання: Валентина Сухляк ( Стоматологічна клініка),Павло Маєвський ( Острозька психіатрична лікарня), Віктор Ткач (обласна клінічна лікарня), Анатолій Миронець (Корецька лікарня відновного лікування). Нагадаємо, що їх було обрано переможцями конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

(на фото Віктор Ткач)

 

На черговій сесії обласної ради, 21 серпня, депутати мають визначитися з терміном, на який голова обласної ради повинен підписати з ними контракт.