04-02-2020

Відомо, хто хоче увійти до складу конкурсної комісії з відбору керівників медзакладів Рівненщини

Завершився прийом документів від представників громадських об’єднань, які могли подати свої пропозиції щодо кандидатур до складу постійно діючої конкурсній комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

(На фото Ігор Дундюк та Ольга Романчук)

До обласної ради надійшло 6 пропозицій. Зокрема, від Громадської організації «АСОЦІАЦІЯ «УКРАЇНСЬКИЙ ПРАВОЗАХИСНИЙ АЛЬЯНС» - Діана Гордійчук, від Громадської організації «Всеукраїнська люстрація Рівненщини» - Євгеній Іванішин, від Благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя Рівне» - Юрій Лазаревич, від Громадської організації «Сприяння розвитку охорони здоров’я» - Ольга Романчук; від Благодійного фонду «Скарбниця Надії» - Мар’яна Рева, від Громадської організації «Асоціація хірургів Рівненщини» - Ігор Дундюк.

Серед цих претендентів на черговій сесії шляхом рейтингового голосування депутати мають обрати трьох представників громадських об’єднань з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності, які і увійдуть до складу постійної комісії.

 Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 до складу комісії входить 9 осіб з врахуванням рівного представництва від органу управління; громадських об’єднань з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності; трудового колективу відповідного комунального підприємства.