23-06-2023

Відомо, хто буде працювати в постійній поліцейській комісії

Сьогодні на пленарному засіданні депутати рейтинговим голосуванням обрали двох представників від громадськості, які увійдуть до складу постійної поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції. Зауважимо, що працювати в цій комісії виявили бажання три претендента – Іван Марчук, Роман Партак та Людмила Назарук.

Нагадаємо, відповідно до статті 51 Закону України «Про Національну поліцію» постійні поліцейські комісії утворюються в органах поліції для забезпечення прозорого добору та просування по службі поліцейських. До її складу входять 5 осіб, двоє з яких – представники громадськості, обрані відповідною обласною радою.

Тож відповідно до рішення депутатського корпусу до складу комісії від громадськості увійдуть Роман Партак та Іван Марчук.

(Іван Марчук)

Іван Марчук працює в АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» з 2007 року. Кілька років обіймав посаду заступника шеф-редактора новин, а з 2020 року працює на посаді керівника діджитал-підрозділу. Характеризується як порядний журналіст та бере активну участь у громадському житті (характеристику надало АТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України»). 

(Роман Партак)

Роман Партак – керівник меблевої компанії, волонтер, перебуває в складі добровольчого медичного батальйону «Госпітальєри».