22-12-2020

Відомо, хто бажає очолити Мізоцьку школу

Сьогодні відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Мізоцька спеціальна школа І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

Нагадаємо, що відповідно до рішення обласної від 15 грудня, до складу комісії від депутатського корпусу ввійшли Світлана Богатирчук-Кривко та Віктор Щербачук.

Так, в ході засіданні члени комісії розглянули подані документи бажаючих очолити Мізоцьку школу. Зауважимо, що заяви на участь у конкурсі приймалися з 30-го листопада до 21-го грудня.

Для участі у конкурсі свої документи подали чотири особи. Зокрема, Рада Козак, Оксана Киричук, Світлана Прокопчук та Валентина Ткачук. До слова, всі кандидати або працюють в цьому закладі, або ж раніше працювали. 

Розглянувши подані документи голова комісії Світлана Богатирчук-Кривко відзначила, що всі вони відповідають установленим законодавством вимогам. Відтак, всіх претендентів допущено до участі у конкурсі на посаду директора комунального закладу «Мізоцька спеціальна школа І-ІІ ступенів».

Відповідно до рішення комісії конкурсний відбір відбудеться 28 грудня о 9 годині у 301 кабінеті Рівненської обласної ради.

В цей день, кандидати на посаду будуть проходити перевірку на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти та вирішувати ситуаційне завдання. Окрім того, мають презентувати перспективний план розвитку закладу.