16-10-2020

Відомо, хто бажає очолити чотири освітніх заклади обласної ради

Сьогодні відбулося чотири засідання конкурсної комісії з добору керівників закладів загальної середньої освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

На ньому члени комісії розглянули подані документи претендентів на зайняття вакантних посад директорів чотирьох комунальних закладів в галузі освіти.

Так, першими розглядали заяви тих, хто виявив бажання очолити КЗ «Мізоцька спеціальна школа I-II ступенів».

Свої документи подали Валентина Ткачук, Рада Козак та Оксана Киричук. Розглянувши їх, голова конкурсної комісії Світлана Богатирчук-Кривко зауважила, що документи повністю відповідають установленим законодавством вимогам.

Тож члени комісії одноголосно допустили всіх кандидатів до участі у конкурсі.

Водночас, конкурсна комісія  не змогла призначити дату проведення конкурсного відбору, оскільки одна із учасниць надіслала довідку про тимчасову непрацезданість. Відтак, дата проведення конкурсу буде визначено пізніше.

 На другому засіданні члени комісії розглянули заяви двох претендентів на посаду керівника комунального закладу «Костопільська спеціальна школа І-ІIІ ступенів» Рівненської обласної ради – Ірини Будько та Марії Шами.

Одноголосно члени комісії допустили їх до участі у конкурсному відборі, який відповідно до рішення членів комісії відбудеться 20 жовтня об 11-ій годині у 301 кабінеті Рівненської обласної ради.

В ході третього засідання члени комісії розглянули документи бажаючих очолити комунальний заклад «Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів».

Зокрема, Сергія Захожого, Віктора Ковтуна та Ярослава Коломиса. Всіх трьох претендентів члени комісії допустили до участі у конкурсному відборі, який згідно з рішенням конкурсної комісії, відбудеться 21 жовтня о 9:30 в 301 кабінеті облради.

На останньому засіданні розглядали кандидатів на посаду директора комунального закладу «Дубенська спеціальна школа І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради. Свою заяву на участь у конкурсі подала лише одна претендентка – Тетяна Куцеля. Одноголосно члени комісії допустили її до участі у конкурсному відборі. Згідно з рішенням конкурсної комісії, він відбудеться 20 жовтня о 9:00 в кабінеті 301 обласної ради.

Нагадаємо, що в ході конкурсного відбору кандидати на посаду проходитимуть перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірку професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання, а також публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Перевірка знання законодавства буде здійснюватися у формі письмового тестування.