28-09-2020

Відома спортсменка провела розминку в гуманітарній гімназії

Проєкт #OlympicLab Національного олімпійського комітету України завітав до Рівненської гуманітарної гімназії. На спортивному майданчику учні та педагоги закладу зустрілися з відомою та успішною спортсменкою, дворазовою чемпіонкою Європи з плавання, учасницею ХХІХ літніх Олімпійських ігор, а сьогодні - керівником і головним тренером ГО «Плавальний клуб «RED SHARK» Катериною Фроловою (Дікіджі).

Вона поділилася секретами свого успіху.

- Все, чого я досягла в житті, стало можливим, завдячуючи титанічній праці, наполегливості і, звичайно, підтримці сім’ї та друзів, - розпочала зустріч відома спортсменка.

Окрім того, Катерина провела з учнями динамічну розминку для плавців. А на завершення учасники #OlympicLab взяли участь у вікторині на олімпійську тематику, де кожен міг за правильну відповідь отримати на згадку сувенір.

- Такі проєкти як #OlympicLab дуже корисні для юного покоління. Багато дітлахів не знають про своїх знаменитих земляків. А ці зустрічі роблять дітей більш вмотивованими як в навчанні, так і в спорті,- підсумував захід його організатор Микола Петренчук, голова Відділення НОК України в Рівненській області, директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.