24-06-2024

Відбулося засідання постійної комісії з питань екології та земельних відносин

Депутати розглянули 14 питань, більшість з яких рекомендували винести на розгляд сесії, яка запланована на 28 червня.

Зокрема, кілька питань стосуються затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу, об’єднання та відведення в постійне користування земельних ділянок для комунальних закладів соціальної сфери, які зазнали реорганізації. Це Здолбунівський геріатричний пансіонат, Урвенський та Острозький психоневрологічні інтернати.

Два питання стосуються надання земельних ділянок в постійне користування КП «Управління майновим комплексом» та РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Рівненської обласної ради.

Рекомендували винести на сесію і проєкт рішення про прийняття в обласну комунальну власність новозбудованої каналізаційної насосної станції та напірної каналізаційної мережі у с. Бармаки Шпанівської ТГ.

Натомість чотири питання щодо надання в користування мисливських угідь кільком товариствам та громадським організаціям члени комісії вирішили довивчити і планують повернутися до їх розгляду під час наступного засідання.

 

Також за зверненням колеги-депутата Світлани Левицької, комісія розглянула питання, яке стосується зневоднення території басейну річки Горинь, від чого страждають жителі частини населених пунктів Гощанської та Бабинської тергромад.