12-12-2023

Відбулося засідання постійної комісії з питань будівництва, розвитку інфраструктури та місцевого самоврядування

Під головуванням Василя Яніцького депутати розглянули низку профільних питань.

Зокрема, погодили План розвитку РОВКП КВГ «Рівнеоблводоканал» на 2024-2028 роки, інвестиційну програму підприємства на 2024 рік та рекомендували голові ради винести на розгляд сесії питання щодо прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області новозбудованої каналізаційної насосної станції та напірної каналізаційної мережі у с.Бармаки Шпанівської територіальної громади (садове поселення «Грінвіль»).

Також члени комісії заслухали керуючого справами виконавчого апарату обласної ради - керівника секретаріату Богдана Сологуба, який проінформував присутніх про план роботи Рівненської обласної ради восьмого скликання на 2024 рік та назвав орієнтовні строки подачі звітів депутатів за 2023 рік.

Під час засідання консультант з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого апарату ради Ірина Синицька представила депутатам Антикорупційну програму РОР на 2024-2026 роки та наголосила на термінах подачі декларацій за 2021-2023 роки.

На завершення члени комісії погодили клопотання щодо нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Фізика Ігоря Васильовича. Відповідне подання в облраду надійшло від Національного університету водного господарства та природокористування.