27-06-2023

Відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії Андрій Пехотін).

Депутати розглянули низку профільних питань. Зокрема, погодили питання щодо передачі продуктів харчування з балансу обласних комунальних закладів сфери соціального захисту населення на баланс КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни».

Надали дозвіл на списання матеріальних цінностей, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області та обліковуються на балансі обласних комунальних закладів галузі освіти та на списання основних засобів, сценічно-постановочних засобів та малоцінних швидкозношуваних предметів, що обліковуються на балансі КЗ Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр».

Погодили члени комісії й списання матеріальних  цінностей та бібліотечних фондів, що обліковуються на балансі Рівненського обласного інституту після дипломної педагогічної освіти.

Також депутати встановили Західному міжобласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України орендну плату в розмірі 1 грн в рік на період дії договору оренди за оренду приміщень загальною площею 60,38 кв.м, в будівлі яка є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.