19-06-2023

Відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії Андрій Пехотін). Депутати розглянули понад 40 профільних сесійних та власних питань.

Зокрема, члени комісії рекомендували голові обласної ради винести на розгляд сесії питання щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою та проведення експертної грошової оцінки п’ятьох земельних ділянок.

Також погодили дозвіл на списання основних засобів, що є спільною власністю територіальних громад області та обліковуються на балансі КП «Рівненська обласна дитяча лікарня». Крім того, розглянули низку питань, що стосуються РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».

Рекомендували також винести на розгляд сесії проєкт рішення Про контракт з директором КЗ «Центр ресурсного забезпечення установ і закладів освіти». На цю посаду претендує лише один кандидат – Руслана Конощук.

Члени комісії надали дозвіл на списання майна бібліотечних фондів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області та обліковуються на балансі обласного комунального закладу галузі культури і туризму.

Погодили й передачу автомобіля з балансу КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на баланс КП «Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр». Йдеться про автомобіль швидкої допомоги Peugeot Boxer 2013 року.