29-12-2022

Відбулося засідання постійної комісії з економічних питань

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії Андрій Пехотін).

Депутати розглянули низку власних питань. Зокрема, члени комісії погодили списання майна та інших необоротних активів, що обліковуються на балансі КП «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр» та передачу обладнання з балансу КЗ «Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг» на баланс інших комунальних закладів соціального захисту.

Також депутати встановили розмір орендної плати в розмірі 1 грн за оренду приміщень, які є спільною власністю територіальних громад, сіл, селищ, міст Рівненської області та обліковуються на балансі КП «Управління майновим комплексом», для кількох департаментів облдержадміністрації.

Водночас члени комісії перенесли розгляд питання про встановлення Державному закладу «Луганський державний медичний університет» орендної плати в розмірі 1 грн в рік на період дії договору оренди за оренду приміщення, що обліковується на балансі КП «Обласний перинатальний центр».