24-05-2023

Відбулося засідання комісії з економічних питань та комунальної власності

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії Андрій Пехотін).

Депутати розглянули низку профільних питань. Зокрема, члени комісії надали дозвіл на списання бібліотечних фондів, які обліковуються на балансі КЗ «Рівненська обласна бібліотека для молоді».

Погодили також списання основних засобів та матеріальних цінностей, що належать до спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Рівненської області та обліковуються на балансі обласних комунальних підприємств галузі охорони здоров’я.

Розглянули й питання про передачу продуктів харчування з балансу Спеціальної школи в м. Костопіль на баланс Обласного спортивного ліцею в м. Костопіль.

За словами директорки Спеціальної школи в м. Костопіль Марії Шами, заклад отримав гуманітарну допомогу з Польщі. Продуктів багато й вони не встигнуть їх використати до закінчення терміну придатності.

Крім того, депутати погодили громадській організації «ЦЕНТР ІНТЕГРАЦІЇ» проведення поточного ремонту за адресою вул. Словацького, 3а, де має працювати соціальний хаб.

Водночас члени комісії перенесли два питання на довивчення – про передачу цілісного майнового комплексу КЗ «Обласне бюро судово-медичної експертизи» із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області у державну власність та про передачу автомобіля з балансу КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на баланс КП «Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр».