30-09-2024

Відбулося засідання економічної комісії

Низку комунальних питань прийняли депутати постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії – Андрій Пехотін).

Зокрема, про передачу частини приміщень з балансу Клеванської обласної багатопрофільної лікарні імені Михайла Вервеги на баланс Рівненського обласного центру психічного здоров’я населення. Це дасть можливість розширити матеріально-технічну базу центру психічного здоров’я, а саме – Центру загальної психіатрії, який створено на базі цього комунального підприємства обласної ради.

Кілька питань стосувалися передачі продуктів харчування з одного комунального закладу РОР до іншого, а також реалізації залишків продуктів харчування.

Також комісія погодила нові тарифи на експлуатаційні послуги з утримання будинків та споруд для Управління майновим комплексом обласної ради. Річ у тім, що вони не змінювалися упродовж останніх трьох років. Крім того, депутати встановили обласній військовій адміністрації орендну плату за користуванн одним із приміщень РОР площею 67 кв.м.