22-06-2022

Відбулося засідання «економічної» комісії

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії Андрій Пехотін). У засіданні комісії участь взяв перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк.

Депутати розглянули низку профільних питань. Зокрема, члени комісії погодили та рекомендували винести на розгляд сесії питання про надання дозволу на списання основних засобів, що є спільною власністю територіальних громад області та обліковуються на балансі КП «Корецька обласна лікарня відновного лікування». Йдеться про старе приміщення, що знаходиться на території лікарні, яке мають намір демонтувати.

Також депутати надали дозвіл на списання основних засобів та матеріальних цінностей, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області та обліковуються на балансі КП «Рівненський обласний центр служби крові» та Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Обговорили члени комісії й долю КП «Аптека Ліки». Нагадаємо, на минулих засіданнях депутати прийняли рішення виставити підприємство на продаж. Стартова ціна була 96 тис. Однак, ніхто так і не виявив бажання придбати підприємство. Тож депутати прийняли рішення його ліквідувати. Члени комісії одноголосно вирішили це питання винести на розгляд сесії.

Крім того, у ході розгляду питань порядку денного члени комісії встановили орендну плату в розмірі 1 грн за оренду приміщень, які є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області, для низки установ.