06-12-2019

Відбулося друге пленарне засідання 29-ї сесії обласної ради

У залі зареєструвалися 38 з 64 депутатів.

Перш, ніж перейти до питань порядку денного, депутати вшанували хвилиною мовчання тих захисників, зокрема, наших земляків, які загинули на Сході України.

Також голова обласної ради Олександр Данильчук  привітав жителів Рівненщини з Днем захисника України та подякував волонтерам, завдяки яким наша армія є значно міцнішою.

Окрім запланованого питання про затвердження Статуту КЗ "Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр" Рівненської обласної ради, депутати доповнили порядок денний ще такими:

- про погодження надання надр у користування товариству з обмеженою відповідальністю "ЕКОТОРФ" з метою видобування торфу ділянки 1 родовища Пісково, що знаходитья в Костопільському районі Рівненської області;

- про контракт з директором комунального підприємства «Обласний туберкульозний санаторій м. Костопіль» Рівненської обласної ради.

Крім того, за пропозицією заступника голови обласної ради Олексія Бучинського, депутати доповнили порядок денний питанням про Звернення до Президента України щодо позиції під час саміту «нормандської четвірки».

Останнє, після узгодження тексту, депутати підтримали більшістю голосів. Як і решту питань. 

Зокрема, депутати підтримали рішення конкурсної комісії щодо переможця конкурсу на посаду директора комунального підприємства «Обласний туберкульозний санаторій м. Костопіль» Рівненської обласної ради і проголосували за Аллу Матвійчук, яка наступні 5 років керуватиме закладом.