25-08-2023

«Ветеранський простір» працюватиме за новою адресою

Сьогодні на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності (голова комісії - Андрій Пехотін) депутати погодили питання Про передачу приміщення з балансу КП «Рівнекнига» на баланс КЗ «Ветеранський простір».

Директорка КЗ «Ветеранський простір» Ольга Яковлєва каже, що нове приміщення їм дуже необхідне. Йдеться про збільшення площ, де працюватимуть фахівці «Ветеранського простору». Адже з початку повномасштабного вторгнення у закладі збільшилися цільова аудиторія надання соціальних послуг.

Зокрема, до категорій, які звертаються у «Ветеранський простір», додалися родини зниклих безвісти, тих, хто в полоні, а також значно збільшилася кількість захисників та захисниць, членів їх родин.

Після завершення ремонту «Ветеранський простір» прийматиме за адресою 16 липня, 77 м. Рівне.

Також члени комісії погодили передачу автомобіля з балансу КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» на баланс КЗ «Ветеранський простір».

За словами Ольги Яковлєвої, автомобіль потрібний для посилення роботи закладу. Оскільки фахівці працюють у всіх територіальних громадах області.