17-10-2018

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства

Сьогодні в ході засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства під головуванням Михайла Вервеги члени комісії розглянули низку власних питань. Зокрема, звернення КЗ «Рівненського обласного онкологічного диспансера» щодо виділення коштів з обласного бюджету на ремонт та придбання медичного обладнання. 

Так, на закупівлю джерел іонізуючого випромінювання, призначених для перезарядки апарату брахітерапії та запасних частин до цифрового лінійного прискорювача електронів потрібно 1 950 000,0 грн.

Також до членів комісії звернулася голова Комітету освіти, науки, культури, молоді та спорту Громадської ради при Рівненській ОДА Надія Гусарук з проханням виділити кошти в сумі 3 млн. грн. на капітальний ремонт приміщень, каналізаційної системи та придбання медичного обладнання для Корецької обласної фізіотерапевтичної лікарні.

Заслухавши дані звернення, члени комісії прийняли рішення рекомендувати Рівненській ОДА під час формування бюджету на 2019 рік розглянути можливість виділити кошти на капремонт та придбання медичного обладнання вищезгаданих закладів.

Після засідання комісії депутати ознайомилися з інформацією щодо стану впровадження реформи системи охорони здоров’я в Рівненській області.