12-03-2024

В обласному спеціалізованому будинку дитини – той самий керівник

11 березня завершився термін контракту з Володимиром Боярчуком - генеральним директором Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини з центром реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи, порушенням психіки та паліативної допомоги дітям». Це комунальне підприємство Володимир Боярчук очолював з березня 2021 року.

Відповідно до умов контракту він керуватиме спеціалізованим будинком дитини з 12 березня 2024 року і до дати видачі розпорядження голови обласної ради щодо проведення конкурсу на зайняття цієї посади, але не пізніше шести місяців після припинення чи скасування воєнного стану в Україні. Щодня в обласному спеціалізованому будинку дитини реабілітацію проходять орієнтовно 75 дітей, ще 25 проживають у будинку дитини. 

За словами Володимира Боярчука, у 2024 році на підприємстві планують запровадити послугу з цілодобового проживання дорослих із дітьми. Ініціатива важлива, бо батькам, які привозять дитину на реабілітацію, часто доводиться шукати місце, де зупинитись. Для цього доведеться частково перепланувати приміщення. Щоб покрити витрати на комунальні послуги та на утримання цих приміщень, послуга буде платною.