03-07-2020

В обласній раді шукають керівників для трьох комунальних підприємств галузі медицини

В Рівненській обласній раді оголосили про початок проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних підприємств охорони здоров'я. Зокрема, Рівненської  обласної  стоматологічної поліклініки, Острозької  обласної  психіатричної  лікарні та Корецької  обласної  лікарні відновного лікування. Причина оголошення конкурсу – завершення терміну контрактів попередніх керівників.

Рішення про оголошення конкурсу та перелік вимог до кандидатів сьогодні затвердили під час засідань постійно діючих конкурсних комісії. Нагадаємо, що до складу комісій входять на пропорційній основі представники власника – Рівненської обласної ради, представники громадських організацій та представники трудового колективу підприємства .

Ознайомитися з вимогами до кандидатів можна за посиланням:

"Рівненська обласна стоматологічна поліклініка"

"Острозька обласна психіатрична лікарня"

"Корецька обласна лікарня відновного лікування"

Термін подачі документів триватиме з 06 до 20 липня для претендетнів на зайняття посади директора КП "Острозька обласна психіатрична лікарня" та КП "Корецька обласна лікарня відновного лікування".

Для претендентів на зайняття посади директора "Рівненська обласна стоматологічна клініка" триватиме з 06 до 23 липня.

Подавати документи необхідно до виконавчого апарату обласної ради за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти, 1 або ж поштою.