13-07-2020

В обласній раді розпочали прийом документів на посаду керівника Здолбунівського геріатричного пансіонату

У вересні цього року закінчується контракт з чинним директором комунального закладу «Здолбунівський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради Володимиром Боярчуком. Цю посаду він обіймає майже один рік - від 17 вересня 2019 року, відповідно до рішення обласної ради.

Відтак фахівці виконавчого апарату ради розпочали прийом документів на заміщення посади керівника закладу, який триватиме до 29 липня включно. З переліком можна ознайомитися за посиланням:

https://ror.gov.ua/anonsy/rozpochavsya-priiom-dokumentiv-na-zamishennya-posadi-kerivni-1594377797.

Документи можна подавати письмово або на електронних носіях чи електронною поштою на адресу: komunalna@rada.rv.uа.  

Після чого на чергову сесію обласної ради буде винесено питання про контракт з директором КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат».

Окрім переліку документів, кандидат на посаду має подати своє бачення щодо роботи комунального закладу та план його розвитку. Якщо ж документи подаватиме чинний керівник закладу, то зобов’язаний підготувати звіт про свою діяльність на цій посаді.

Також кандидати на посаду керівника Здолбунівського геріатричного пансіонату подають декларацію особи, але не пізніше ніж за 5 робочих днів до початку засідань постійних комісій відповідної сесії обласної ради.

В обласній раді наголошують, що пропозиції кандидатів розглядатимуть лише за умови, якщо ті у визначені строки подадуть повний перелік необхідних документів .

Довідково. КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради донедавна відомий як Здолбунівський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Свою назву заклад змінив 5 червня 2020 року відповідно до рішення Рівненської обласної ради №1699.

Згідно з Положенням закладу, головне його завдання – догляд за людьми похилого віку, надання соціально-побутових послуг, опіки та медичного обслуговування тощо. Тут діє два відділення: геріатричне та психоневрологічне.

(Фото ілюстративне)