15-04-2022

В обласній раді розкажуть про обліково-правове регулювання суб’єктів державного та комунального секторів в умовах воєнного стану

19 квітня в Рівненській обласній раді відбудеться третій вебінар на тему «Обліково-правове регулювання діяльності суб’єктів державного та комунального секторів (у т.ч., бюджетних установ) в умовах військового стану.

Під час вебінару розкриють питання:

1. Узагальнення облікових даних бюджетними установами на звітну дату: критерії оцінки/переоцінки активів; відображення операції з основними засобами; облік гуманітарної допомоги, безоплатна передача / оприбуткування  майна (лектор  Світлана Левицька - , депутат обласної ради, д.е.н., професор НУВГП, аудитор ТОВ «Українська регіональна аудиторська компанія»).

2. Об’єкти оподаткування для бюджетних установ в умовах податкової реформи: земельний податок, податки на доходи працівників ПДФО, ЄСВ (лектори Оксана  Лелюх -  завідувачка сектору адміністрування єдиного внеску  та Олена Дімітрук - земельний податок - начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб Головного управління ДПС у Рівненській  області).

Захід проводиться для голів районних рад, міських, селищних, сільських голів, керівників комунальних підприємств, закладів, установ.

Трансляція буде доступна на офіційній сторінці обласної ради (https://ror.gov.ua), а також на каналі ради в Youtube - https://www.youtube.com/channel/UC_V-FpPFmIpqRUMFvAALFhw.

Всі бажаючі зможуть задати питання у чаті трансляції Youtube.

Початок об 11:00.