27-08-2021

В обласній раді обговорили критичну ситуацію, що склалася в діагностичному центрі

Сьогодні відбулася чергова нарада щодо ситуації, яка склалася і продовжує наростати у комунальному підприємстві «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука» РОР. 

Участь у ній взяли голова обласної ради Сергій Кондарчук, його перший заступник Сергій Свисталюк, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Ігор Ясенюк, перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Олег Вівсянник та головний лікар діагностичного центру Роман Шустик. 

Ціль зустрічі – почути, яких заходів вжито керівництвом лікувально-діагностичної установи, щоб до кінця року уникнути проблем з виплатою заробітної плати працівникам закладу. Учасники наради наголошували, що їм нарешті хочеться почути не «планую» і «буде зроблено», а чіткі, уже проведені кроки та реалізовані управлінські рішення. Або принаймні ті, які буде здійснено уже найближчими днями. Адже важливо, щоб ситуація перестала бути загрозливою і невизначеною, як для працівників центру, так, відповідно, й для пацієнтів.