17-02-2021

В обласній раді формують комісію, яка обиратиме нового директора Острозької психлікарні

У Рівненській обласній раді розпочали процедуру формування окремої конкурсної комісії, яка проводитиме конкурс на зайняття посади директора комунального підприємства «Острозька обласна психіатрична лікарня» Рівненської обласної ради.

Адже попередній керівник Павло Маєвський, який керував лікарнею з 1998 року, подав заяву на звільнення. З 15 лютого контракт із ним достроково припинено, а обов’язки директора покладено на медичного директора Катерину Гарасевич.

(Павло Маєвський)

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 (зі змінами), рішення Рівненської обласної ради від 21.08.2020 №1761, рішення Рівненської обласної ради від 15.12.2020 №31 нового директора Острозької психлікарні обиратиме окрема конкурсна комісія.

З 16 лютого до 02 березня 2021 року триватиме прийом документів.

Їх можуть подавати галузеві профспілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування, громадські об’єднання у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності, але за умови, якщо такі ГО були зареєстровані не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу.

Названі вище об’єднання подають на розгляд по чотири кандидатури представників своєї організації. У той же час, існує низка обмежень для потенційних кандидатів: відсутність судимості, правопорушень, пов’язаних з корупційною діяльністю, конфлікт інтересів.

З повним переліком документів можна ознайомитися тут.

Пропозиції щодо кандидатур до складу окремої конкурсної комісії подаються до виконавчого апарату обласної ради за адресою: м.Рівне, майдан Просвіти,1, каб.328 у письмовому вигляді.