01-12-2021

В обласній раді діятиме постійна виставка «Мистецтво однієї громади»

Виставка «Мистецтво однієї громади» діятиме відтепер у Рівненській обласній раді. Експозицію, де презентуватимуться кращі доробки від митців громад Рівненщини, відкрили з ініціативи начальника відділу з питань розвитку громад та територій виконавчого апарату обласної ради Олександра Дехтярчука.

Першими свої роботи у межах виставки представили вихованці та викладачі КЗ «Мистецька школа» Мирогощанської сільської ради. Нині у закладі навчається 29 талановитих учнів, роботи яких постійно стають призерами різноманітних конкурсів.

Згодом  кращі роботи презентуватимуть і митці з інших громад області.

- Оновлювати виставку маємо намір щомісяця. Прагнемо, щоб новий простір, який нині представляємо, бачили усі, хто буває в обласній раді, таким чином ознайомлюючись з самобутніми роботами з різних громад, - зазначив Олександр Дехтярчук.

На відкриття виставки завітали й гості з Мирогощанської громади. Тож принагідно з нагоди прийдешнього Дня місцевого самоврядування голова обласної ради Сергій Кондрачук вручив Почесну грамоту за вагомий особистий внесок у розбудову і розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву і громадянську позицію очільниці Мирогощанської громади Надії Чух.

Подяку обласної ради за вагомий особистий внесок у розбудову і розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм отримала директор комунального закладу «Мистецька школа» Мирогощанської сільської ради Оксана Зінькова.