25-04-2024

В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулося офіційне відкриття оновленого Молодіжного простору «НОТА», який діє в рамках програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» - «Мріємо та діємо». Вона спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні та реалізується за підтримки іноземних партнерів IREX та USAID.

На урочисте відкриття простору завітали гості з інших міст України, партнери, представники громадських організацій та обласної ради.  

Нагадаємо, що молодіжний простір "НОТА" (надихай, об'єднуй, твори, активізовуй) був створений на базі обласної бібліотеки для молоді у 2021 році з метою саморозвитку молоді через неформальну освіту. Тут постійно проводять різноманітні заходи: мовні клуби, кіноклуби, тематичні вечірки, квести, тренінги, семінари, воркшопи, майстер-класи.

Оскільки приміщення знаходиться у бібліотеці, передбачена також зручна та комфортна зона читання.

Тут регулярно організовують зустрічі з відомими діячами культури та мистецтва, письменниками, акторами, психологами.

Минулого року "молодіжка" отримала грант на ремонтні роботи в читальному залі на суму понад 100 тис. дол.

У січні цього року ремонт розпочався, і тепер оновлений простір бібліотеки став більш інклюзивним та доступним, що дозволить різним категоріям людей проводити тут час з користю та відпочити.

 Ознайомитися з розкладом простору та обрати подію можна за посиланням.