03-07-2020

В комунальних підприємствах медичної галузі – зміни в штатних розписах

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства. На ньому члени комісії розглянули низку профільних питань. Зокрема, депутати погодили фінансові плани окремих комунальних підприємств медичної галузі.

Окрім того, депутати, відповідно до звернень, проголосували за зміни у штатному розписі: обласної клінічної лікарні, обласної психіатричної лікарні с.Орлівка, обласного спеціалізованого центру реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги та обласного фтизіопульмонологічного медичного центру.

(на фото - директор КП "Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр" Федір Аврука)

Також до членів комісії звернувся начальник управління превентивної діяльності Головного управління поліції в Рівненській області Руслан Жук щодо забезпечення проведення медичного освідування водіїв. Мова йде про проведення медичних оглядів водіїв на виявлення стану алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

(на фото - начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Рівненській області Руслан Жук)

Однак перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін відзначив, що це питання перебуває в компетенції органів виконавчої влади. Відтак рекомендував винести його на розгляд наступного засідання комісії. Водночас, фахівці управління охорони здоров’я Рівненської ОДА, Сергій Подолін та представник Головного управління Національної поліції в Рівненській області зустрінуться в понеділок, щоби спільно віднайти шляхи вирішення зазначеного питання.

(на фото - керуючий справами виконавчого апарату обласної ради-керівник секретаріату Богдан Сологуб)