08-03-2022

В інституті післядипломної освіти займаються «гуманітаркою» та допомагають біженцям

У комунальних закладах Рівненської обласної ради нині різними способами долучаються до спільної праці задля перемоги. Серед них - і Рівненський обласний інститут післядипломної  педагогічної освіти.

З перших днів війни цей заклад став місцем дислокації одного з добровольчих формувань. Причому захисники не просто дислокуються у цій установі, а й організовують та проводять навчання з військової та тактичної підготовки, інструктажі з медичної підготовки та інші вишколи.

Силами добровольчого формування в закладі налагоджено й інші форми роботи. Зокрема там надають допомогу для біженців з тих регіонів України, які наразі найбільше постраждали від війни.

Приймають у закладі також гуманітарну допомогу. І не лише приймають, а й сортують та формують вантажі для найбільш постраждалих регіонів.

- Вкотре переконалися, наскільки ефективно та системно організовано роботу у закладі, відвідавши його сьогодні разом з моїм першим заступником Сергієм Свисталюком, - зазначив голова обласної ради Сергій Кондрачук.