19-08-2024

В госпіталі ветеранів війни фахівці з реабілітації вдосконалюють свої знання

У Рівненському госпіталі ветеранів війни вчергове проходять навчання фахівці у сфері реабілітації, зокрема ерготерапевти та фізичні терапевти. Всі вони вже пройшли базовий курс, отримали сертифікати та успішно показали свої знання в клінічних умовах.

Навчальний курс середнього рівня щодо забезпечення кріслами колісними, що потребують додаткових налаштувань проводять для фахівців, які працюватимуть із "тяжкими" хворими. З людьми, які отримали складні поранення та мають кілька поєднаних захворювань чи порушень.

Заняття проводять досвідчені ментори та лектори із різних куточків світу.

Персонал, який обслуговує крісла колісні, повинен навчити пацієнтів та їхні сім’ї користуватись та обслуговувати ці крісла. Підбір та налаштування їх стане щоденним завданням фахівців.

Під час практичних занять застосовують фабричні компоненти для підтримки постави пацієнта, а також ті, які виготовлятимуться фахівцем у майстерні закладу охорони здоров'я.

Учасники курсу поглиблюють свої знання у налаштуванні крісла, вдосконалюють вміння користуватись ним та вчаться застосовувати додаткові засоби підтримки.