08-05-2020

В Гощі триває будівництво ЦНАП

Незабаром жителі Гощанського району зможуть отримувати якісні адміністративні послуги в новому ЦНАП. Наразі тривають роботи з капітального ремонту приміщення майбутнього Центру.


Тут вже замінили вікна і двері, оновили електромережі, провели опалення, перепланували два поверхи будівлі, облаштували стіни, стелю та підлогу, утеплили дах та змонтували нові санвузли.  Крім того, провели поточний ремонт котельні, демонтували стару огорожу та готуються встановити нову.


Попереду реалізація так званої інституційної складової - встановлення спеціальної техніки, меблів, доукомплектування нормативно-правової бази, навчання спеціалістів.
Після відкриття нового ЦНАП жителі Гощанського району зможуть отримати тут низку послуг: зареєструвати акти цивільного стану, місце проживання, оформити державні допомоги та  житлові субсидії, зареєструвати речові права на нерухоме майно, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, отримати пенсійні адміністративні послуги тощо.

Фото з facebook-сторінки Гощанської селищної ради
Проєкт став переможцем в Програмі «U-LEAD з Європою» з надання допомоги у створенні та модернізації ЦНАП. Фінансування проводиться в межах Програми, а також на умовах співфінансування з місцевого бюджету.