27-11-2023

В Агенції регіонального розвитку Рівненщини змінився керівник

Замість Андрія Лободи, який очолював АРР з квітня цього року, обов’язки директора тимчасово поклали на працівника Агенції Андрія Людвічука.

Відповідне рішення прийняли сьогодні на засіданні наглядової ради АРР. До неї, зокрема, входять і представники Рівненської обласної ради в особі заступника голови Віталія Ундіра та депутатів.

(Віталій Ундір)

(Депутатки РОР Юлія Шигорева, Юлія Назарчук, Діана Фещенко)

Члени наглядової ради також заслухали звіт про діяльність Агенції за період з липня по листопад 2023 року.

За цей час АРР реалізували низку проєктів концепції «Платформа можливостей». Зокрема, розробили вебсайт «Каталог бізнесу», на якому розміщено сторінки 60 компаній Рівненщини задля їхньої промоції. Ресурс розташований на сайті Агенції як окрема сторінка.

Також оновили каталог «Експортний потенціал Рівненщини» - базу даних орієнтованих на експорт підприємств області. Знайти його можна на сайті Агенції.

Активізували співпрацю з територіальними громадами. Зокрема, Бабинською, Дядьковицькою та Шпанівською щодо проєктного консалтингу. А для Корецької ТГ допомогли розробити інвестиційний паспорт громади.

Нещодавно за участі АРР організовано та проведено тренінг «Проєктний менеджмент як простір можливостей», учасниками якого стали керівники обласних комунальних закладів та установ, а також представники тергромад, які займаються проєктами.

Власне, організація та участь у семінарах і форумах – ще одні напрямки роботи АРР у звітному періоді. Фахівці Агенції долучилися до міжрегіонального аграрного форуму «Ферми перемоги», Регіонального економічного форуму, Четвертого регіонального форуму ОСББ та громад Рівненщини, форуму «Промоція та Експорт».

Крім того, спільно з партнерами, такими як Дія.Бізнес у Рівному провели серію семінарів за проєктом «Школа експортера», також спрямованих на розвиток експортного потенціалу нашого регіону.

(Андрій Лобода й т.в.о. директора Агенції РР Рівненської області Андрій Людвічук - ліворуч)