17-06-2023

Усі цьогорічні випускники Острозького військового ліцею планують продовжити навчання у вишах силових структур

В обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою в м. Острог імені Костянтина Івановича Острозького відбулося вручення атестатів про освіту цьогорічним випускникам.

Як розповів керівник ліцею Ігор Приступа, цього року їхній заклад успішно закінчили 69 ліцеїстів. Це діти, які здобували освіту в час війни. І, попри це, завершили навчання з гарними показниками успішності. Усі вони планують продовжити військову освіту у вищих навчальних закладах силових структур.

Зокрема, 60 випускників ліцею подали документи до вишів Міністерства оборони України, решта – до навчальних закладів Служби безпеки та Міністерство внутрішніх справ України. 

- Уже стало доброю традицією нашого ліцею, що 80% випускників приймають рішення пов’язати своє життя з військовою справою і вступають до вишів силових структур України. Це означає, що наш ліцей дає гарну мотивацію юнакам служити своїй державі та захищати український народ, - зауважив Ігор Приступа.

Від Рівненської обласної ради із завершенням навчання ліцеїстів привітав заступник голови Віталій Ундір.

Він вручив цінні подарунки облради – годинники, двом золотим медалістам: віце-сержанту ІІ курсу Петру Мартинюку та ліцеїсту ІІ курсу Іванові Ільчуку.

Ще 12 ліцеїстам за успіхи в навчанні вручили Почесні грамоти від керівництва закладу.